Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Oferta de publicare
(pentru cei care doresc sa publice o carte)


Invitaţie pentru autorii ca doresc să publice o carte


     Editura Agaton vă asteaptă cu propuneri pentru cărti noi. Dacă aveti o lucrare care corespunde specificului nostru editorial (vedeţi colecţiile), nu ezitati să ne contactati pentru editare / tiparire / distributie. Suntem axați îndeosebi pe cărți religioase ortodoxe.
     Manuscrisul (sau un fragment reprezentativ) îl puteti expedia pe adresa noastră: Editura Agaton; OP 1  CP 10; cod 505200 Fagaras; jud. Brasov sau prin e-mail (editura@agaton.ro) si ne puteti suna la telefoanele: 0740.054256; 0268.211290.  Va rugăm să ne transmiteti şi o scurtă descriere a cărții, precum si cuprinsul (sumarul). O decizie definitivă se ia însă numai dupa citirea întregului manuscris și numai dacă autorul este de acord cu condițiile din contract.

     Publicarea si difuzarea cărţii de catre Editura Agaton este în funcţie de continut, originalitate, corectitudine, cererea cititorilor (vandabilitate) si cheltuielile de editare / tiparire / distributie, iar autorul primeşte drepturile bănești  și un număr de exemplare gratuite, precum și posibilitatea de a cumpăra alte exemplare cu 30% reducere (conform contractului de editare).

       IMPORTANT
        - Cărţile editate de Editura Agaton sunt distribuite şi cunoscute în toată ţara şi, dacă sunt apreciate de cititori, se vor retipari. De asemenea, ele ajung în principalele biblioteci din ţară.
        - Fiecare autor sau titular are pe www.edituraagaton.ro un "Cont al autorului" in care poate vedea stocul fiecărei cărţi, precum şi situaţia primirii drepturilor de autor si alte informaţii din contract (dati click pe numele autorului si apoi pe Contul autorului). 
        - Autorul nu are de făcut nici o declarație și nici o plată la stat (declarația și impozitul pe venit de 10% este reținut și virat de noi la stat)
 

Pentru a descărca contractul de autor (text și grafică)
apasati aici. (actualizat pt. 2019)

și căutați apoi în folderul DESCARCARI (Download) fisierul Contract de autor-Ed.Agaton
 


Harta site 2