Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Oferta de publicare
(pentru cei care doresc sa publice o carte)


Invitaţie pentru autorii ca doresc să publice o carte


     Editura Agaton vă asteaptă cu propuneri pentru cărti noi. Dacă aveti o lucrare ce corespunde specificului nostru editorial (vedeţi colecţiile din coloana stanga), nu ezitati să ne contactati pentru editare / tiparire / distributie. Suntem axați îndeosebi pe cărți religioase ortodoxe.
     În vederea colaborării vă rugăm să ne transmiteți pe adresa: Asociația Ortopraxia (Editura Agaton); OP 1  CP 10; cod 505200 Fagaras; jud. Brasov, sau prin e-mail (editura@agaton.ro) sau whatshapp la nr. 0740.054256:
     - Manuscrisul (sau un fragment reprezentativ)  
     - scurtă descriere a cărții;
     - cuprinsul (sumarul).
O decizie definitivă vom lua însă numai dupa citirea întregului manuscris și numai dacă autorul este de acord cu condițiile din contract.

     Publicarea si difuzarea cărţii de catre Editura Agaton este în funcţie de continut, originalitate, corectitudine, cererea cititorilor (vandabilitate) si cheltuielile de editare / tiparire / distributie, iar autorul primeşte drepturile bănești (5-10% din vânzări)  și un număr de exemplare gratuite (0,5-1% din primul tiraj), precum și posibilitatea de a cumpăra alte exemplare cu 25% reducere (conform contractului de editare).

       IMPORTANT
        - Cărţile editate de Editura Agaton sunt distribuite şi cunoscute în toată ţara şi, dacă sunt apreciate de cititori, se vor retipari. De asemenea, ele ajung în principalele biblioteci din ţară.
        - Fiecare autor sau titular are pe www.edituraagaton.ro un "Cont al autorului" in care poate vedea stocul fiecărei cărţi, precum şi situaţia primirii drepturilor de autor si alte informaţii din contract (dati click pe numele autorului si apoi pe Contul autorului). 
        - Autorul nu are de făcut nici o declarație și nici o plată la stat (declarația și impozitul pe venit de 10% este reținut și virat de noi la stat)
 
Descărcați Contractul de autor
și căutați apoi în folderul DESCARCARI (Download) fisierul Contract de autor-Ed.Agaton


 


Harta site 2