Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Oferta de publicare
(pentru cei care doresc sa publice o carte)


Invitaţie pentru autorii ca doresc să publice o carte


     Editura Agaton vă asteaptă cu propuneri pentru cărti noi. Dacă aveti o lucrare ce corespunde specificului nostru editorial (vedeţi colecţiile din coloana stanga), nu ezitati să ne contactati pentru editare / tiparire / distributie. Suntem axați îndeosebi pe cărți religioase ortodoxe.
     În vederea colaborării vă rugăm să ne transmiteți pe adresa de e-mail editura@agaton.ro sau whatshapp la nr. 0740.054256:
     - Manuscrisul (sau un fragment reprezentativ)  
     - scurtă descriere a cărții;
     - cuprinsul (sumarul).
O decizie definitivă vom lua însă numai dupa citirea întregului manuscris și numai dacă autorul este de acord cu condițiile din contract.

     Publicarea si difuzarea cărţii de catre Editura Agaton este în funcţie de continut, originalitate, corectitudine, cererea cititorilor (vandabilitate) si cheltuielile de editare / tiparire / distributie, iar autorul primeşte drepturile bănești (5-10% din vânzări)  și un număr de exemplare gratuite (1% din primul tiraj), precum și posibilitatea de a cumpăra alte exemplare cu 25% reducere (conform contractului de editare).

     Înainte de a apela la noi vă rugăm să vă asigurați că opera este în forma finală. Intervenția ulterioară pentru a adăuga / modifica o prefață, un cuvânt înainte, o binecuvântare sau un capitol din carte, ne obligă să negociem din nou cu tipografiile, să cerem modificarea descrierii CIP de către Biblioteca Națională a României și ne răpesc mult timp prețios, nouă și colaboratorilor noștri. De asemenea, e bine să stabiliți din timp cam ce ați dori să conțină coperta (text și imagine).

       IMPORTANT
        - Cărţile editate de Editura Agaton sunt distribuite şi cunoscute în toată ţara şi, dacă sunt apreciate de cititori, se vor retipari. De asemenea, ele ajung în principalele biblioteci din ţară. Vânzarea cărții depinde atât de notorietatea autorului, cât și a editurii și colecției editurii. 
        - Fiecare autor sau titular are pe www.edituraagaton.ro un "Cont al autorului" in care poate vedea stocul fiecărei cărţi, precum şi situaţia primirii drepturilor de autor si alte informaţii din contract (dati click pe numele autorului si apoi pe Contul autorului). 
        - Autorul nu are de făcut nici o declarație și nici o plată la stat (declarația și impozitul pe venit de 10% este reținut și virat de noi la stat)
 
Descărcați Contractul de autor (tiraj: min. 500 ex)
și căutați apoi în folderul DESCARCARI (Download) fisierul Contract de autor-Ed.Agaton
 
Descărcați Contract de antrepriza (tiraj: min. 250 ex.)
 

Harta site 2