Folosim cookies de navigare (ce nu pot fi dezactivate) și de analiza a traficului (inactive, ce pot fi activate prin click pe Accept) | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Oferta de publicare
(pentru cei care doresc sa publice o carte)


Invitaţie pentru autorii ca doresc să publice o carte


     Editura Agaton vă asteaptă cu propuneri pentru cărti noi. Dacă aveti o lucrare care corespunde specificului nostru editorial (vedeţi colecţiile), nu ezitati să ne contactati pentru editare / tiparire / distributie.
     Manuscrisul îl puteti expedia pe adresa noastră (Editura Agaton; OP 1  CP 10; cod 505200 Fagaras; jud. Brasov) sau prin e-mail (edituraagaton@hotmail.com sau editura@agaton.ro) si ne puteti suna la telefoanele: 0740.054256; 0268.211290
     Va rugăm să ne transmiteti şi o scurtă descriere a cărții, precum si cuprinsul (sumarul).

     Publicarea si difuzarea cărţii de catre Editura Agaton este în funcţie de continut, originalitate, corectitudine, cererea cititorilor (vandabilitate) si cheltuielile de editare / tiparire / distributie, iar autorul primeşte (conform contractului de editare):

  • până la 12% din fiecare tiraj tipărit (in lei sau cărţi - cum doriţi) pentru drepturile de autor şi
  • 1% exemplare din primul tiraj, gratuit;
  • 30% reducere la cumpărarea altor exemplare din propria carte.

       IMPORTANT
        - Cărţile editate de Editura Agaton sunt distribuite şi cunoscute în toată ţara şi, dacă sunt apreciate de cititori, se vor retipari. De asemenea, ele ajung în principalele biblioteci din ţară.
        - Fiecare autor are pe www.edituraagaton.ro un "Cont al autorului" in care poate vedea stocul fiecărei cărţi la care este autor sau titular, precum şi situaţia primirii drepturilor de autor si alte informaţii din contract (dati click pe numele autorului si apoi pe Contul autorului). 

 

Pentru a descărca oferta de publicare (formular de contract şi informaţii utile)
apasati aici. (actualizat pt. 2019)

 


Harta site 2