Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Oferta de publicare
(pentru cei care doresc sa publice o carte)

Bruno Stefan

       Născut la 17 ianuarie 1969 la Galați. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității București în 1993 cu media 9,53 și nota 10 la examenul de licență. A susținut doctoratul în sociologie la Universitatea București în 2005. Este cadru didactic universitar la Universitatea ”Politehnica” București la Departamentul pentru Formarea Cadrelor Didactice și Științe Socio-Umane din 1993 până în prezent. A lucrat la Centrul Independent de Studii Sociale și Sondaje (CIS) din cadrul Grupului pentru Dialog Social (GDS) din 1991 până în 1999, fiind director adjunct în anii 1994-1999. A fondat Biroul de Cercetări Sociale (BCS) în 1999 ca organizație neguvernamentală de studiere a fenomenelor sociale, coordonând peste 400 sondaje, studii și cercetări psiho-sociale. Este membru al Asociației Sociologilor din România din 1990 și membru al Behavioural Dynamics Institute din Londra din 2008.

A publicat 12 cărți de sociologie (dintre care trei în SUA), cele mai reprezentative fiind ”Mediul penitenciar românesc” (Ed. Institutul European, 2006), ”Teoreticieni ai organizațiilor și managementului. Dicționar și crestomație” (Ed. Politehnica Press, 2011), ”Dimensiunile urii interetnice în Secuime” (Ed. BCS, 2001).

A publicat zeci de articole de specialitate în ziarele și revistele centrale și a apărut la zeci de emisiuni tv în care a comentat ca sociolog fenomenele și evenimentele social-politice.

A colaborat cu numeroase institute de cercetare sociologică din țară și din străinătate și a primit diplome și ceritificate de excelență de la marile instituții cu care a colaborat.

A publicat două volume de povestiri: ”Coincidențe bizare” (Ed. BCS, 2000) și ”Cocalarul și vinul sfințit” (Ed. Agaton, 2014).

Este căsătorit și are doi copii. Locuiește în București din 1973.

Contul Autorului
Cartile autorului Bruno Stefan aparute la Editura Agaton si editurile asociate


Harta site 2